Rólunk

Cégünk teljes körű tűz- és munkavédelmi szaktevékenységet végez havi átalánydíjas szerződés keretében, azon vállalkozások számára akik költségkímélő okból nem kívánnak erre a célra ilyen végzettségű szakembert alkalmazni, esetleg a felelősség delegálása a cél.

Jól felkészült, több évtizede a szakmában tevékenykedő munkatársaink, valamint a tűz- és munkavédelmi szakhatóságokkal való folyamatos kapcsolattartás a garancia munkánk minőségére.

A tűz- és munkavédelem szakterületein belül felsorolt tevékenységeinket külön-külön is készek vagyunk elvégezni az Önök számára, de igény esetén átalánydíjas szerződés keretében valamennyi területen állunk rendelkezésükre.

Induló vállalkozások esetében a működési engedély megkérése előtt vállaljuk a tűz- és munkavédelmi előírásoknak való megfelelés érdekében a teljeskörű átvilágítást, a szükséges adminisztratív feladatok elvégzését, a szakhatóságok előtt a vállalkozás képviseletét.

Már működő vállalkozások esetében is készséggel állunk árajánlatunkkal rendelkezésükre, amennyiben tűz- és munkavédelmi feladataik ellátását szakszerű kezekben szeretnék tudni, esetleg eddigi költségeiket szeretnék optimalizálni.